Logo Drijver Music

Drijver Music orkesten


Drijver Music is actief bij diverse orkesten als dirigent


Muziekvereniging Wieringerwaard

Drijver Music orkest Sinds 2008 ben ik dirigent van muziekvereniging Wieringerwaard, een gezellige en jonge vereniging met veel enthousiaste muzikanten. Met deze vereniging heb ik al veel muzikale hoogtepunten mogen neerzetten zoals het jubileumconcert van 2009, de culturele avonden '400 jaar Wieringerwaard' en de Cinewaert filmconcerten van maart 2012. De vereniging wil naast gezelligheid ook muzikaal haar beste beentje voorzetten en profileert zicht met een modern vernieuwend muzikaal programma aangevuld met creatieve cross-overs.Muziekvereniging St. Ceacilia Wervershoof

Drijver Music orkest In april 2014 ben ik gestart met het dirigeren van muziekvereniging St. Caecilia. Binnen St. Caecilia zet ik mijn visie op het gebied van dirigeren en leidingeven voort. Tijdens mijn dirigeerwerkzaamheden werk ik vanuit klank en muzikale lijnen. Ik inspireer de muzikanten door te werken vanuit sfeer en het verhaal achter de muziek. Vanuit echt samenspel probeer ik tot de grootst mogelijke muzikale beleving te komen.

Hakaai jeugd play-in

Jaarlijks verzorg ik in oktober de jeugd play-in HAKAAI. Tijdens deze play-in werk ik net als bij de andere verenigingen thematisch. Naast muziekspel is er ook aandacht voor aankleding, licht, show en verhaal. Deze manier van werken slaat goed aan bij de jeugdige muzikanten en het publiek! Door het enthousiasme van de jeugd is deze play-in een van de jaarlijkse hoogtepunten.

Bekijk hier de filmpjes van Hakaai

Drijver Music orkest