Logo Drijver Music

Drijver Music workshops


Sinds 2005 organiseer en verzorg ik de succesvolle workshop: 'Ontdek je muzikale talent: Leer een muziekinstrument spelen binnen 1 dag!'.

Tijdens deze workshop leren jongeren en volwassenen binnen 1 dag een blaas- of slaginstrument spelen en spelen ze aan het einde van de dag hun eerste noten mee in het blaasorkest.

Deze formule is landelijk een succes. Tot nu toe hebben verenigingen uit Den Hoorn, Oosterend, Zuid-Scharwoude, Beesd, Sloten, Andijk, Aldeboarn, Wieringerwaard, Houthem, Tuitjenhorn, Den Helder, Waarland, Assen, Warmenhuizen en Winschoten kennisgemaakt met dit concept. Dit heeft bij vrijwel elke vereniging geresulteerd in meerdere nieuwe enthousiaste leden! Een aantal van hen draaien inmiddels al als volwaardig lid mee in een orkest.

Bekijk hier een filmpje van de workshop van muziekvereniging "de Harmonie"

Workshops Drijver Music  Workshops Drijver Music

Workshops Drijver Music

Iets voor uw vereniging?

Voor mensen die altijd al eens een instrument hebben willen spelen of eens mee hebben willen doen in een orkest is dit een kans. Een unieke, laagdrempelige manier om bewoners uit uw dorp of stad kennis te laten maken met de lokale vereniging.

De workshop bestaat uit een informerend en voorbereidend gesprek, een uitgebreid draaiboek en een verzorgde workshop. Daarnaast sta ik u tijdens het voorbereidingstraject graag bij met alle andere vragen op het gebied van werving, visie en beleid.

Vraag vrijblijvend informatie aan via:
Drijvermusic@live.nl of 06-52113396